Roland LX-17 Digital Piano Hvit

Roland LX-17 Digital Piano Hvit

Yamaha YDP-S52 Arius

Yamaha YDP-S52 Arius

Roland LX-7 Digital Piano Sort

kr 32 050,00
Produktnr
LX-7-CB

Et elegant, sofistikert hjemmepiano med realistisk og den ultimate pianolyd

 

Helt siden 1972 har Roland jobbet hardt med å skape den ultimate opplevelsen av piano, og vår nye LX-pianoer er blant de mest spennende så langt. Vi ønsket å bygge et luksuriøst upright piano, med den rike lyden og tilstedeværelsen fra et akustisk piano – kombinert med de mange mulighetene som kun finnes i et digitalt piano. LX-7 er utstyrt med siste versjon av vår anerkjente SuperNATURAL Piano Modelling teknologi, og har et unikt klaviatur med tangenter bestående av treverk og støpte materialer for perfekt spillefølelse og holdbarhet. LX-7 kommuniserer med din smarttelefon eller ditt nettbrett ved hjelp av Bluetooth®, slik at du kan høre lyden fra dine musikk-apper eller online pianoleksjoner gjennom det kraftige høyttalersystemet med seks elementer. Selv om det er kompakt, vil LX-7 med sitt klassiske utseende imponere i hjemmet ditt, uansett hvilken av de tre utførelsene du velger: polert sort, brun valnøtt eller moderne sort.

 

 

 • Benytter den siste SuperNATURAL Piano Modelling teknologien i stedet for konvensjonell sampling, for langt rikere og mer detaljert pianolyd
 • Acoustic Projection system med seks høyttalere som sammen gjenskaper den dype og rike klangen fra et akustisk piano
 • 3D Ambience teknologi i hodetelefonene, for naturlig, realistisk lyd under øving
 • Autentisk grand piano touch fra det nye PHA-50 (Progressive Hammer Action with Escapement) keyboardet som kombinerer utseendet og følelsen av tre, med holdbarheten i moderne materialer
 • Koble til smarttelefon eller nettbrett via Bluetooth, og øv på ditt piano med lyd fra apper rutet til pianoets interne høyttalersystem
 • Inneholder en stor og anvendelig samling av andre typer lyder, for eksempel strykere, brass, orgel og mye annet
 • 25 plasser for å lagre dine favorittlyder, inkludert layers og split. Lydoppsett kan lagres på en USB memory stick
 • Klassisk upright piano-kabinett i kompakt størrelse
 • Tre premium utførelser; Autentisk polert sort, klassisk brun valnøtt og moderne sort

SuperNATURAL Piano Modelling for rik og levende pianolyd

Trykk på en tangent på nesten et hvilket som helst digitalpiano, og du hører et opptak av en pianotone. Et SuperNATURAL Piano virker på en annen måte. Ved hjelp av den nyeste modelleringsteknikken blir tonen gjenskapt, i stedet for avspilt. Den unike teknologien gjenskaper hele prosessen når lyden blir til i et typisk piano, også kombinasjoner av flere toner på samme tid, resonansen av disse og alle måtene de ulike delene i et piano vil interagere med hverandre. Resultatet er en rik, kompleks lyd – komplett med overtoner som endrer seg etter hvordan du spiller på pianoet. Dette er umulig å oppnå på samme måte i et piano som benytter samples, og utgjør forskjellen mellom å spille av et opptak – og å faktisk være tilstede i prosessen.

Gjenskaper den rike og dype lyden - som på et akustisk flygel

Rolands Acoustic Projection høyttalersystem gjenskaper den rike lyden fra et akustisk flygel. LX-7 huser et treveis system bestående av seks høyttalerelementer. Hver del av systemet er svært viktig for å levere den optimale pianolyden. De kraftige høyttalerne i kabinettet tar seg av hovedlyden, mens høyttalere på toppen reproduserer resonansen i pianorammen. Nærfelthøyttalere tar seg av lyd som oppfattes særlig av pianisten, for eksempel dynamiske overtoner og lyden av hammere som treffer pianostrengene. Lyden blir enda åpnere når lokket åpnes – akkurat som på et akustisk piano.

Lyden av et flygel gjennom dine hodetelefoner

En av de store fordelene med et digitalt piano er muligheten for å spille med hodetelefoner, uten akustisk lyd. Noen digitalpianoer sender bare samme lyd som går til høyttalerne videre til hodetelefonene. Dette er å kaste bort en gylden mulighet, ettersom gode hodetelefoner kan gi en svært bra og detaljrik lydopplevelse. Roland pianoer benytter Headphones 3D Ambience for å optimalisere lyden, og får det til å låte som lyden kommer fra pianoet – ikke fra hodetelefonene dine. Teknologien gjør det også mye lettere å øve over lengre perioder – uten å bli «trøtt» i ørene.

Utseende og følelsen av et klaviatur i tre – uten ulempene

Tretangentene man ofte finner i akustiske pianoer ser bra ut og er gode å spille på. Men et komplekst keyboard i treverk trenger jevnlig vedlikehold for å fungere optimalt over tid, og dette er ikke det beste utgangspunktet for et digitalpiano. LX-7 har en helt ny type klaviatur som kombinerer treverk og støpte materialer, og gir deg det beste fra begge verdener; Tangentene har sider i vakkert treverk, med stiv masse – akkurat som det du er vant til fra et akustisk piano. Samtidig har de en slitesterk indre ramme som gjør at du kan nyte ditt Roland piano hver eneste dag i mange år framover – helt uten å tenke på vedlikehold. Hammerteknikken i våre piano er konstruert slik at tangentene lager minimalt med støy når de spilles på.

Spiller som et akustisk flygel

Det er ikke bare følelsen i tangentene som teller, måten de beveger seg på er også viktig. Hver tangent har en stabiliserende nål som sørger for at den går opp og ned – akkurat som den skal. Helt presist og uten sideveis bevegelse som kan lage ekstra støy når man spiller glissandoer på enkelte pianoer. Siden LX-7 har vår nyeste «pianomotor» om bord, har vi også fintunet sensorsystemet i tangentene for å forsikre oss om at keyboard og lyd fungerer i komplett harmoni – for den ultimate pianoopplevelsen. Tangentene ser ut og kjennes som de sitter i et konsertflygel, og de er fuktabsorberende – slik at fingrene dine ikke glir når du spiller.

Koble til smarttelefon eller nettbrett viaBluetooth – og bruk apper for å gjøre læringen enkel

I dag bruker mange smarttelefoner og nettbrett når de spiller, eller lærer å spille. Dine mobilenheter kan kobles trådløst til LX-7 via Bluetooth, slik at du enkelt kan bruke populære iOS/Android apper og online øvingsvideoer. Med en gang enhetene er tilkoblet, rutes lyden fra nettbrettet gjennom pianoets høyttalere – eller hodetelefoner om du foretrekker øve i det stille. Da kan du spille sammen med din favorittartist og band, eller øve med noen av de aller beste pianolærerne. Besøk Sheet Music Direct for å laste ned et bredt utvalg av noter, eller installer iOS apper som PiaScore med fri tilgang til over 70,000 klassiske noter. En smart funksjon er at du kan bla i notene på din iPad/iPhone ved å trykke på pianoets pedal.
*Bluetooth-funksjonen er ikke tilgjengelig i alle land hvor du kan kjøpe dette produktet.

Elegant design, klassiske linjer, tidløs lyd

Selv om det er fullpakket med avansert teknologi, er LX-7 betryggende tradisjonelt når det kommer til stil. Klassiske linjer, kombinert med plasseffektiv størrelse i tre premium utførelser: Polert sort, brun valnøtt eller moderne sort. Når pianoet først er kommet inn i hjemmet ditt, trenger du ikke engang trykke på power-knappen for å komme i gang – det er bare å åpne lokket og starte å spille. Designet gjør at du kan variere det tonale uttrykket ved å åpne eller lukke frontplaten.

Mer informasjon
Spesifikasjoner
SOUND GENERATOR
Piano Sound
SuperNATURAL Piano Modeling
Max. Polyphony
Piano: Limitless (solo playing using ‘Piano’ category tones)
Other: 384
Tones
Total 307 Tones
KEYBOARD
Keyboard
PHA-50 Keyboard: Wood and Plastic Hybrid Structure, with Escapement and Ebony/Ivory Feel (88 keys)
PEDALS
Pedals
Progressive Damper Action Pedal (Damper pedal: capable of continuous detection, Soft pedal: capable of continuous detection/function assignable, Sostenuto pedal: function assignable)
SPEAKER SYSTEM
Speaker System
Acoustic Projection
Speakers
Cabinet Speakers: 25 cm (9-7/8 inches) x 2 (with Speaker Box)
Near-field Speakers: (12 cm (4-3/4 inches) x 8 cm (3-3/16 inches)) x 2 (with Speaker Box)
Near-field Tweeters: 5 cm (2 inches) x 2
Spatial Speakers: (12 cm (4-3/4 inches) x 8 cm (3-3/16 inches)) x 2
Rated Power Output
25 W x 2
6 W x 2
6 W x 2
Volume Level (SPL)
112 dB (This value was measured according to the method that is based on Roland's technical standard.)
HEADPHONES
Headphones
Effect: Headphones 3D Ambience
TUNING, VOICING
Touch Sensitivity
Key Touch: 100 types, fixed touch
Master Tuning
415.3 to 466.2 Hz (adjustable in increments of 0.1 Hz)
Temperament
10 types (Equal, Just Major, Just Minor, Pythagorean, Kirnberger I, Kirnberger II, Kirnberger III, Meantone, Werckmeister, Arabic), selectable temperament key
Effects
Ambience, Brilliance
Piano Designer
Lid
Key Off Noise
Hammer Noise
Duplex Scale
Full Scale String Resonance
Damper Resonance
Key Off Resonance
Cabinet Resonance
Soundboard Type
Damper Noise
Single Note Tuning
Single Note Volume
Single Note Character
INTERNAL SONGS
Internal Songs
US: Total 363 songs
Other: Total 353 songs
DATA PLAYBACK
Playable Software
Standard MIDI Files (Format 0, 1)
Audio File (WAV, 44.1 kHz, 16-bit linear format, require USB Flash Memory)
RECORDER
Recordable Software
Standard MIDI Files (Format 0, 3 parts, Approx. 70,000 notes memory)
Audio File (WAV, 44.1 kHz, 16-bit linear format, require USB Flash Memory)
BLUETOOTH
Bluetooth
Audio: Bluetooth Ver 3.0 (Supports SCMS-T content protection)
MIDI, Turning music sheet: Bluetooth Ver 4.0 (Bluetooth LE)
*The Bluetooth feature may not be available, depending on the country where the product is purchased.
CONVENIENT FUNCTIONS
Convenient Functions
Metronome (adjustable Tempo/Beat/Down beat/Pattern/Volume/Tone)
Registration
TwinPiano (with Individual Mode)
Transpose (in semitones)
Speaker volume and Headphones volume automatically select function
Volume limit function
Panel Lock
Auto Off
OTHER
Display
Graphic LCD 132 x 32 dots
Connector
DC In jack
Input jacks: Stereo miniature phone type
Output (L/Mono, R) jacks: 1/4-inch phone type
USB Computer port: USB B type
USB Memory port: USB A type
Phones jack x 2: Stereo miniature phone type, Stereo 1/4-inch phone type
Power Supply
AC Adaptor
Power Consumption
13 W
Accessories
Owner's Manual
Roland Classical Piano Masterpieces
Roland Piano Arrange Collections "Let's Enjoy Piano"
AC Adaptor
Power Cord
Headphone Hook
Options (sold separately)
USB Flash Memory (*1)
*1 Use USB Flash Memory sold by Roland. We cannot guarantee operation if other products are used.
SIZE AND WEIGHT (INCLUDING PIANO STAND, WITH TOP LID CLOSE)
Width
1407 mm
55-7/16 inches
Depth
470 mm
18-9/16 inches
Height
1070 mm
42-1/8 inches
Weight
87.3 kg
192 lbs. 8 oz.
SIZE AND WEIGHT (INCLUDING PIANO STAND, WITH TOP LID OPEN)
Width
1407 mm
55-7/16 inches
Depth
482 mm
19 inches
Height
1132 mm
44-5/8 inches
Weight
87.3 kg
192 lbs. 8 oz.
bluetooth
The Bluetooth® word mark and logos are registered trademarks owned by Bluetooth SIG, Inc. and any use of such marks by Roland is under license.
All specificattions and appearance are subject to change without notice.
Description

Et elegant, sofistikert hjemmepiano med realistisk og den ultimate pianolyd

 

Helt siden 1972 har Roland jobbet hardt med å skape den ultimate opplevelsen av piano, og vår nye LX-pianoer er blant de mest spennende så langt. Vi ønsket å bygge et luksuriøst upright piano, med den rike lyden og tilstedeværelsen fra et akustisk piano – kombinert med de mange mulighetene som kun finnes i et digitalt piano. LX-7 er utstyrt med siste versjon av vår anerkjente SuperNATURAL Piano Modelling teknologi, og har et unikt klaviatur med tangenter bestående av treverk og støpte materialer for perfekt spillefølelse og holdbarhet. LX-7 kommuniserer med din smarttelefon eller ditt nettbrett ved hjelp av Bluetooth®, slik at du kan høre lyden fra dine musikk-apper eller online pianoleksjoner gjennom det kraftige høyttalersystemet med seks elementer. Selv om det er kompakt, vil LX-7 med sitt klassiske utseende imponere i hjemmet ditt, uansett hvilken av de tre utførelsene du velger: polert sort, brun valnøtt eller moderne sort.

 

 

 • Benytter den siste SuperNATURAL Piano Modelling teknologien i stedet for konvensjonell sampling, for langt rikere og mer detaljert pianolyd
 • Acoustic Projection system med seks høyttalere som sammen gjenskaper den dype og rike klangen fra et akustisk piano
 • 3D Ambience teknologi i hodetelefonene, for naturlig, realistisk lyd under øving
 • Autentisk grand piano touch fra det nye PHA-50 (Progressive Hammer Action with Escapement) keyboardet som kombinerer utseendet og følelsen av tre, med holdbarheten i moderne materialer
 • Koble til smarttelefon eller nettbrett via Bluetooth, og øv på ditt piano med lyd fra apper rutet til pianoets interne høyttalersystem
 • Inneholder en stor og anvendelig samling av andre typer lyder, for eksempel strykere, brass, orgel og mye annet
 • 25 plasser for å lagre dine favorittlyder, inkludert layers og split. Lydoppsett kan lagres på en USB memory stick
 • Klassisk upright piano-kabinett i kompakt størrelse
 • Tre premium utførelser; Autentisk polert sort, klassisk brun valnøtt og moderne sort

SuperNATURAL Piano Modelling for rik og levende pianolyd

Trykk på en tangent på nesten et hvilket som helst digitalpiano, og du hører et opptak av en pianotone. Et SuperNATURAL Piano virker på en annen måte. Ved hjelp av den nyeste modelleringsteknikken blir tonen gjenskapt, i stedet for avspilt. Den unike teknologien gjenskaper hele prosessen når lyden blir til i et typisk piano, også kombinasjoner av flere toner på samme tid, resonansen av disse og alle måtene de ulike delene i et piano vil interagere med hverandre. Resultatet er en rik, kompleks lyd – komplett med overtoner som endrer seg etter hvordan du spiller på pianoet. Dette er umulig å oppnå på samme måte i et piano som benytter samples, og utgjør forskjellen mellom å spille av et opptak – og å faktisk være tilstede i prosessen.

Gjenskaper den rike og dype lyden - som på et akustisk flygel

Rolands Acoustic Projection høyttalersystem gjenskaper den rike lyden fra et akustisk flygel. LX-7 huser et treveis system bestående av seks høyttalerelementer. Hver del av systemet er svært viktig for å levere den optimale pianolyden. De kraftige høyttalerne i kabinettet tar seg av hovedlyden, mens høyttalere på toppen reproduserer resonansen i pianorammen. Nærfelthøyttalere tar seg av lyd som oppfattes særlig av pianisten, for eksempel dynamiske overtoner og lyden av hammere som treffer pianostrengene. Lyden blir enda åpnere når lokket åpnes – akkurat som på et akustisk piano.

Lyden av et flygel gjennom dine hodetelefoner

En av de store fordelene med et digitalt piano er muligheten for å spille med hodetelefoner, uten akustisk lyd. Noen digitalpianoer sender bare samme lyd som går til høyttalerne videre til hodetelefonene. Dette er å kaste bort en gylden mulighet, ettersom gode hodetelefoner kan gi en svært bra og detaljrik lydopplevelse. Roland pianoer benytter Headphones 3D Ambience for å optimalisere lyden, og får det til å låte som lyden kommer fra pianoet – ikke fra hodetelefonene dine. Teknologien gjør det også mye lettere å øve over lengre perioder – uten å bli «trøtt» i ørene.

Utseende og følelsen av et klaviatur i tre – uten ulempene

Tretangentene man ofte finner i akustiske pianoer ser bra ut og er gode å spille på. Men et komplekst keyboard i treverk trenger jevnlig vedlikehold for å fungere optimalt over tid, og dette er ikke det beste utgangspunktet for et digitalpiano. LX-7 har en helt ny type klaviatur som kombinerer treverk og støpte materialer, og gir deg det beste fra begge verdener; Tangentene har sider i vakkert treverk, med stiv masse – akkurat som det du er vant til fra et akustisk piano. Samtidig har de en slitesterk indre ramme som gjør at du kan nyte ditt Roland piano hver eneste dag i mange år framover – helt uten å tenke på vedlikehold. Hammerteknikken i våre piano er konstruert slik at tangentene lager minimalt med støy når de spilles på.

Spiller som et akustisk flygel

Det er ikke bare følelsen i tangentene som teller, måten de beveger seg på er også viktig. Hver tangent har en stabiliserende nål som sørger for at den går opp og ned – akkurat som den skal. Helt presist og uten sideveis bevegelse som kan lage ekstra støy når man spiller glissandoer på enkelte pianoer. Siden LX-7 har vår nyeste «pianomotor» om bord, har vi også fintunet sensorsystemet i tangentene for å forsikre oss om at keyboard og lyd fungerer i komplett harmoni – for den ultimate pianoopplevelsen. Tangentene ser ut og kjennes som de sitter i et konsertflygel, og de er fuktabsorberende – slik at fingrene dine ikke glir når du spiller.

Koble til smarttelefon eller nettbrett viaBluetooth – og bruk apper for å gjøre læringen enkel

I dag bruker mange smarttelefoner og nettbrett når de spiller, eller lærer å spille. Dine mobilenheter kan kobles trådløst til LX-7 via Bluetooth, slik at du enkelt kan bruke populære iOS/Android apper og online øvingsvideoer. Med en gang enhetene er tilkoblet, rutes lyden fra nettbrettet gjennom pianoets høyttalere – eller hodetelefoner om du foretrekker øve i det stille. Da kan du spille sammen med din favorittartist og band, eller øve med noen av de aller beste pianolærerne. Besøk Sheet Music Direct for å laste ned et bredt utvalg av noter, eller installer iOS apper som PiaScore med fri tilgang til over 70,000 klassiske noter. En smart funksjon er at du kan bla i notene på din iPad/iPhone ved å trykke på pianoets pedal.
*Bluetooth-funksjonen er ikke tilgjengelig i alle land hvor du kan kjøpe dette produktet.

Elegant design, klassiske linjer, tidløs lyd

Selv om det er fullpakket med avansert teknologi, er LX-7 betryggende tradisjonelt når det kommer til stil. Klassiske linjer, kombinert med plasseffektiv størrelse i tre premium utførelser: Polert sort, brun valnøtt eller moderne sort. Når pianoet først er kommet inn i hjemmet ditt, trenger du ikke engang trykke på power-knappen for å komme i gang – det er bare å åpne lokket og starte å spille. Designet gjør at du kan variere det tonale uttrykket ved å åpne eller lukke frontplaten.

ProdusentRoland
FargeSvart (black)
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Andre ser også på
 1. Ketron GP1 Stage Piano
  Ketron GP1 Stage Piano
  Spesialpris kr 10 995,00 Vanlig pris kr 15 595,00