Trådløse sett

Trådløse sett

I denne kategorien finner du komplette trådløse mikrofon sett (sender,mottaker og mikrofon eller instrument kabel). Her kan du velge mellom håndholdte, mygg (presentasjon), hodebøyle eller instrument sett. Det følger ikke med kabel for tilkobling til mikser eller forsterker, så husk å legg med det slik at du får koblet den til det du ønsker. Vi anbefaler å bruke balanserte kabler for best mulig signal. 

En liten trådløs veiledning:

Trenger du ett (1stk.) trådløst sett som skal kjøres alene trenger du ikke tenke på frekvenser og kan velge det du ønsker.  Da er det mer viktig å tenke på hvilket bruk du skal ha det til. Skal du sende signalet langt over 20-30 meter anbefaler vi å gå opp et hakke eller to fra de rimeligste settene. Disse har som regel "true diveristy"  og 2 antenner som gir deg en stabil overføring av signalet, i motsetning til de rimeligere som kun har en antenne.

Trenger du flere sett må du være oppmerksom på at de rimeligste settene som regel har en begrensning på 1-4stk. Du kan alikevel løse dette ved å velge f.eks. 4 sett fra en produsent og 2 sett fra en annen, da de har forskjellige frekvensområder. Disse kan av og til være i nærheten av hverandre og skape problemer, og vi anbefaler og kjøpe sett som har kapasitet til å kjøre de settene du trenger. Som regel har setten en kapasitet fra 1-4, 1-8, 1-16 , 1-32 og 1-"ubegrenset". I visse tilfeller er det også behov for antenne distribusjon. Ta gjerne kontakt for et komplett tilbud.

Angi stigende retning

Viser 1-24 av 108

Siden
per side
Angi stigende retning

Viser 1-24 av 108

Siden
per side